Kawasaki Versys 1000 Extreme edition

Het kan altijd beter moet Wim ter Braake gedacht hebben bij het zien van de Kawasaki Versys 1000. Inderdaad, toch al geen misselijke motor… Het resultaat is de ‘Extreme Edition'. Het Nijeveense motorbedrijf stelde twee extra dikke Kawasaki's samen door ze flink aan te kleden met accessoires. Goed hierbij te weten is dat de prijs niet extreem steeg.

De Extreme Edition wordt geleverd met afneembare aluminium zijkofferset, afneembaar zijkofferrek, handkappen met LED-dagrijverlichting, tankpad, verstelbare airstream ruit, ‘extreme identity’ en zwarte radiateur. Normaal zou de 1000 hierdoor 15.398 euro kosten maar bij Ter Braake hoef je ‘slechts’ 13.898 euro te betalen.

Niet genoeg? Kies dan voor de Extreme Plus Edition. Dit model bestaat uit alles wat de Extreme Edition al heeft plus een aluminium topkoffer, topdrager, gear-indicator, handvatverwarming, valbeugel, Hawk-spotlightset, kneepads, middenbok, aluminium carterbescherming en een Osco-kettingsmeersysteem. Normaal 17.399 euro maar bij Ter Braake 15.649 euro.

Meer informatie: www.terbraake.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?