EICMA > Zeer vreemde Honda-vogel

Nee, het is geen Harley-Davidson al zou dat inderdaad zomaar kunnen. Welnee, dit is de Honda F6B. Kort samengevat een zwaar aangepaste GL1800 Goldwing maar veel familietrekjes heeft de F6B niet meegekregen en dat was ook precies de bedoeling van de Japanse fabrikant. Anders kun je niet verklaren waarom Honda van alles vernieuwde. Airbag, elektrische achteruit, satelliet navigatie, cruise control en zadelverwarming zijn niet meeverhuisd. Wel puur Goldwing zijn het blok, het rijwielgedeelte en het ABS. Blijft slechts één vraag over: komt ‘ie naar Nederland of niet…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?