zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EICMA > Zeer vreemde Honda-vogel

Nee, het is geen Harley-Davidson al zou dat inderdaad zomaar kunnen. Welnee, dit is de Honda F6B. Kort samengevat een zwaar aangepaste GL1800 Goldwing maar veel familietrekjes heeft de F6B niet meegekregen en dat was ook precies de bedoeling van de Japanse fabrikant. Anders kun je niet verklaren waarom Honda van alles vernieuwde. Airbag, elektrische achteruit, satelliet navigatie, cruise control en zadelverwarming zijn niet meeverhuisd. Wel puur Goldwing zijn het blok, het rijwielgedeelte en het ABS. Blijft slechts één vraag over: komt ‘ie naar Nederland of niet…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen