EK-vluchtfilm: On Any Sunday

Heel Nederland is zenuwachtig voor vanavond als Nederland het om 21.00 uur in de Johan Cruijff Arena opneemt tegen Oekraïne. Heel Nederland? Nee, één website blijft dapper weerstand bieden tegen de voetbal-overheersing. Inderdaad, motor.nl.

Want in navolging van de succesvolle Avondklokfilms presenteren we nu EK-vluchtfilms. Elke dag dat het Nederlands Elftal moet voetballen, plaatsen wij een mooie film online.

We trappen af met de klassieker onder de klassiekers: On Any Sunday. Er is altijd een goede reden om deze film nog een keer te zien, maar helemaal als je weet dat On Any Sunday in 2021 precies 50 jaar oud is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?