13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EK-vluchtfilm: On Any Sunday

Heel Nederland is zenuwachtig voor vanavond als Nederland het om 21.00 uur in de Johan Cruijff Arena opneemt tegen Oekraïne. Heel Nederland? Nee, één website blijft dapper weerstand bieden tegen de voetbal-overheersing. Inderdaad, www.motor.nl.

Want in navolging van de succesvolle Avondklokfilms presenteren we nu EK-vluchtfilms. Elke dag dat het Nederlands Elftal moet voetballen, plaatsen wij een mooie film online.

We trappen af met de klassieker onder de klassiekers: On Any Sunday. Er is altijd een goede reden om deze film nog een keer te zien, maar helemaal als je weet dat On Any Sunday in 2021 precies 50 jaar oud is.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen