dinsdag 16 april 2024

Elektrische motoren huren

Stel: je wilt alvast een voorproefje van wat de toekomst ons eventueel zal brengen op motorgebied? Of je hebt goede voornemens voor het nieuwe jaar en die zitten niet in de hoek van ‘meer sporten’ of ‘stoppen met roken’. Of dat laatste juist wel, maar dan met het soort rook dat uit een uitlaat komt. Stel dat je kennis wilt maken met elektrisch motorrijden en je niet meteen iets wilt kopen. Dan zou je kunnen huren.

Bijvoorbeeld via ElectricMotorcycles.nl. Daar kun je Energica-motoren huren, die er na een snellaadsessie weer tegenaan kunnen. Ook elektrische motoren van het merk Volta zijn er te huur, meer geschikt voor stadgebruik. In elektrische cruisebehoeften kan worden voorzien door het merk Johammer. Waar je een gehuurde ‘normale’ motor met een volle tank terugbrengt, kun je deze elektrische brommers gewoon met een lege accu terugzetten. Daarnaast krijg je als lezer van MOTOR.nl tien procent extra kilometers en tien procent korting. Je hoeft alleen even de naam van onze site te noemen tijdens het boeken. Dat kan hier. 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen