Elektrische motoren huren

Stel: je wilt alvast een voorproefje van wat de toekomst ons eventueel zal brengen op motorgebied? Of je hebt goede voornemens voor het nieuwe jaar en die zitten niet in de hoek van ‘meer sporten’ of ‘stoppen met roken’. Of dat laatste juist wel, maar dan met het soort rook dat uit een uitlaat komt. Stel dat je kennis wilt maken met elektrisch motorrijden en je niet meteen iets wilt kopen. Dan zou je kunnen huren.

Bijvoorbeeld via ElectricMotorcycles.nl. Daar kun je Energica-motoren huren, die er na een snellaadsessie weer tegenaan kunnen. Ook elektrische motoren van het merk Volta zijn er te huur, meer geschikt voor stadgebruik. In elektrische cruisebehoeften kan worden voorzien door het merk Johammer. Waar je een gehuurde ‘normale’ motor met een volle tank terugbrengt, kun je deze elektrische brommers gewoon met een lege accu terugzetten. Daarnaast krijg je als lezer van MOTOR.nl tien procent extra kilometers en tien procent korting. Je hoeft alleen even de naam van onze site te noemen tijdens het boeken. Dat kan hier. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.