Elektronische hulpmiddelen in de regen

De ‘R’ zit in de maand en dat merken we als motorrijders. Degene die in de winter doorrijden krijgen vaker te maken met omstandigheden die op zijn minst uitdagend te noemen zijn. Gelukkig kunnen de elektronische hulpmiddelen die veel motoren tegenwoordig hebben hier een aardig stukje bij helpen. Omdat we willen weten hoe veel dat is, willen we je aan paar korte vragen stellen. Ook als je niet doorrijdt in de winter zijn we op zoek naar jouw mening. Het gaat dus over jouw vertrouwen in motorelektronica (in de regen). De korte vragenlijst is hier te vinden. Het invullen duurt nog geen vijf minuten.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.