maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Elektronische hulpmiddelen in de regen

De ‘R’ zit in de maand en dat merken we als motorrijders. Degene die in de winter doorrijden krijgen vaker te maken met omstandigheden die op zijn minst uitdagend te noemen zijn. Gelukkig kunnen de elektronische hulpmiddelen die veel motoren tegenwoordig hebben hier een aardig stukje bij helpen. Omdat we willen weten hoe veel dat is, willen we je aan paar korte vragen stellen. Ook als je niet doorrijdt in de winter zijn we op zoek naar jouw mening. Het gaat dus over jouw vertrouwen in motorelektronica (in de regen). De korte vragenlijst is hier te vinden. Het invullen duurt nog geen vijf minuten.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen