Energica bouwt elektrische café racer

Een elektrische café racer. Hoe kom je erop? Energica ging de uitdaging aan, gebruikte als basis de Eva en bouwde daar dus een Café Racer van. Hij heet de Midnight Runner en het resultaat moet volgens Energica lijken op een GP-machine uit de jaren ’70. Dat zien we er dan weer niet echt in, maar oordeel zelf. We zullen Wil Hartog eens vragen of hij denkt hiermee de TT te kunnen winnen. 

 

[justified_image_grid ids=24493,24494,24495,24496,24497,24498]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.