woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De 24e Haringrit

Op Hemelvaartdag, donderdag 25 mei 2017, is het weer zover in Zeeuws Vlaanderen. Tijdens de jaarlijkse Geuzenfeesten in Biervliet, organiseren de Motor Vrienden Biervliet voor de vierentwintigste keer de Haringrit. Dit is een toertocht voor motoren die, individueel of in groepsverband, door middel van een duidelijke routeomschrijving verreden kan worden. Deelnemers aan deze rit kunnen zich vanaf 9.00 tot 12:00 uur inschrijven bij Hotel ‘De Gentsche Poort’ te Biervliet. Deelname kost € 7,- per motorrijder, duo is gratis. Na inschrijving krijgt iedere deelnemer een puntsgewijze routeomschrijving met afstanden, “Bol-Pijl” situatieschetsen en info over de te rijden route. Het traject is tevens voor recente gps toestellen zoals Garmin en TomTom beschikbaar. 

De totale afstand is 160km en gaat door Oost -Zeeuws Vlaanderen. Het thema van de rit is de Staat- Spaanse Linies, onderweg worden hierover een aantal vragen gesteld, die ingevuld kunnen worden en waarbij men kans maakt op een beker. De deelnemers ontvangen bij terugkomst een leuke herinnering. Bovendien wordt er op het eind van de dag nog een aantal bekers uitgereikt aan bijvoorbeeld de grootst deelnemende motorclub. Het nummer van het ingevulde deelnameformulier doet tevens mee in de loterij. De prijsuitreiking is om 17:00 uur. 

Adres van inschrijving: 

Hotel ‘De Gentsche Poort’

Gentsestraat 94

4521 AN Biervliet

Tot slot: Biervliet ligt ± 15 km ten westen van Terneuzen en is vanuit alle windstreken goed bereikbaar.

Voor informatie kan men terecht bij Motor Vrienden Biervliet 0114-320527 (Edwin Roelans). Of website www.mvbiervliet.nl. Verder zijn we te bereiken via e-mail: MVBiervliet@zeelandnet.nl  

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen