Engelse Special Edition Gladius gelanceerd

Waarom Suzuki? Waarom wordt deze verschrikkelijk gave Gladius alleen in Engeland leverbaar? Want wie wil nu niet rondrijden met een motorfiets die duidelijk geïnspireerd is op de RG500 Grand Prix-machine uit de jaren 70… Wij zouden het niet weten. Wat we wel weten is dat met deze RG500 Barry Sheene zich legendarisch maakte, om maar iets te noemen.

Paul de Lusignan, van Suzuki Engeland: “Voor de allereerste keer hebben we onze Facebook-gemeenschap betrokken bij het maken van een Special Edition en met succes! De verkoopprijs van deze Special Edition is slechts 300 euro meer dan het standaard model. Dat is inclusief de bijgeleverde belly-pan.”

Meer informatie is te vinden in het bulletin van Suzuki Engeland.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?