maandag 27 mei 2024

Bizarre actie automobilist op A28

Wat hebben we nu weer aan onze laars hangen? Nieuwsagent Novum meldt dat een automobilist zo’n honderdvijftig meter lang een motorfiets voortgeduwd heeft op de A28 bij Zwolle. Vaag genoeg en nieuwswaardig op zich maar het wordt nog veel vreemder.

De 20-jarige bestuurder van de auto wilde vanaf de middelste rijstrook uitvoegen aldus Novum. Hierbij reed hij tegen de achterkant van de motorfiets aan en duwde deze ongeveer honderdvijftig meter verder zonder het te merken. Wij herhalen, zonder het te merken. Hoe is het mogelijk?

Wonderwel wist de 41-jarige bestuurder van de motor, met achterop een 45-jarige vrouwelijke passagier, de fiets recht te houden. Hoe? Wederom geen flauw idee. Het duo raakte hierdoor slechts licht- in plaats van waarschijnlijk zeer zwaargewond of erger. Opnieuw, hoe is het mogelijk.

De bestuurder gaf uiteindelijk de zon, die hem zou verblind hebben, de schuld. De politie gaf hem een bekeuring. Wat voor prent de 20-jarige kreeg is onbekend.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen