donderdag 18 april 2024

Ervaar de ultieme parels van klassieke motoren op het Mega MotorTreffen

Harley-Davidson Specials
Kan jij een mooie special of custom wel waarderen? We hebben een museum gecreëerd met waanzinnige creaties van het 120-jarige merk uit de Verenigde Staten. Je vindt ze op de motormarkt.

Gallery Aaldering Classics
Gallery Aaldering in Brummen is natuurlijk het epicentrum van klassieke auto’s, maar wist je dat hun hart ook sneller gaat kloppen van klassieke motoren? Ze hebben tientallen unieke exemplaren staan, waarvan 6 ultieme parels naar het Mega MotorTreffen af zullen reizen.

Kijk voor meer informatie op megamotortreffen.nl of bestel hier direct je ticket!

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts € 10,-.

Datum: zondag 7 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: voorverkoop € 10,00 / deurverkoop € 13,00
Kinderen t/m 15 jaar hebben op vertoon van hun legitimatie gratis toegang.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen