Europese Beta-primeur voor Kamphuis Trading

Er moest 3.000 kilometer voor gereden worden, maar dan heb je ook iets. Kamphuis Trading meldt namelijk vol trots dat ze als eerste Europese importeur de 2012 Beta Enduro Factory-modellen binnengehaald heeft. De eerste exemplaren zijn rechtstreeks vanaf de lopende band de bus van Kamphuis ingereden dus nieuwer kan echt niet.

Wie vandaag naar de offroadrit in Ruinen gaat heeft geluk want daar staan de RR 350 Factory, RR 400 Factory, RR 450 Factory en RR 498 Factory. Zondag 18 maart geldt hetzelfde maar dan voor het iets zuidelijker gelegen Rogat. Kijk op www.kamphuistrading.com voor alle Beta-dealers.

Adviesprijzen (inclusief BTW en BPM)
RR 350 Factory 10.499 euro
RR 400 Factory 10.499 euro
RR 450 Factory 10.599 euro
RR 498 Factory 10.599 euro

Meer technische informatie volgt binnenkort.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.