woensdag 27 september 2023

Lezersactie > Trialcursus

Niets is beter voor je motorbeheersing dan een cursus trial. Je evenwichtsgevoel krijgt een flinke boost en je gasdosering wordt verfijnd – om maar twee van de pluspunten te noemen. Je leert nadenken over je houding op de motor en hoe je het ding door onmogelijke bochten wurmt. Ontzettend laagdrempelig en desondanks toch van zeer toegevoegde waarde. Na afloop rijd je gegarandeerd beter en meer ontspannen motor.

Lezers van MOTOR Magazine en MOTOR.nl kunnen tegen gereduceerd tarief een trialcursus volgen bij Marcel Brunsveld van Trialschool.nl. Normaliter kost een cursus € 125,-, maar voor jullie geldt op drie data een aanbiedingsprijs van € 89,-. De data zijn: 30 maart, 14 en 15 april. Aanmelden kan via motor@trialschool.nl. Geef je naam, telefoonnummer, adres, rijervaring en voorkeursdatum op en dan wordt contact met je opgenomen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image