13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Lezersactie > Trialcursus

Niets is beter voor je motorbeheersing dan een cursus trial. Je evenwichtsgevoel krijgt een flinke boost en je gasdosering wordt verfijnd – om maar twee van de pluspunten te noemen. Je leert nadenken over je houding op de motor en hoe je het ding door onmogelijke bochten wurmt. Ontzettend laagdrempelig en desondanks toch van zeer toegevoegde waarde. Na afloop rijd je gegarandeerd beter en meer ontspannen motor.

Lezers van MOTOR Magazine en MOTOR.nl kunnen tegen gereduceerd tarief een trialcursus volgen bij Marcel Brunsveld van Trialschool.nl. Normaliter kost een cursus € 125,-, maar voor jullie geldt op drie data een aanbiedingsprijs van € 89,-. De data zijn: 30 maart, 14 en 15 april. Aanmelden kan via motor@trialschool.nl. Geef je naam, telefoonnummer, adres, rijervaring en voorkeursdatum op en dan wordt contact met je opgenomen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen