Lezersactie > Trialcursus

Niets is beter voor je motorbeheersing dan een cursus trial. Je evenwichtsgevoel krijgt een flinke boost en je gasdosering wordt verfijnd – om maar twee van de pluspunten te noemen. Je leert nadenken over je houding op de motor en hoe je het ding door onmogelijke bochten wurmt. Ontzettend laagdrempelig en desondanks toch van zeer toegevoegde waarde. Na afloop rijd je gegarandeerd beter en meer ontspannen motor.

Lezers van MOTOR Magazine en MOTOR.nl kunnen tegen gereduceerd tarief een trialcursus volgen bij Marcel Brunsveld van Trialschool.nl. Normaliter kost een cursus € 125,-, maar voor jullie geldt op drie data een aanbiedingsprijs van € 89,-. De data zijn: 30 maart, 14 en 15 april. Aanmelden kan via motor@trialschool.nl. Geef je naam, telefoonnummer, adres, rijervaring en voorkeursdatum op en dan wordt contact met je opgenomen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.