Even peilen > Beste motornummer

Goud of fout, het maakt niet uit. Iedereen kent die nummers op de radio wel, waarbij je meteen aan motorrijden denkt. Niet in de laatste plaats omdat ze daar ook over gaan natuurlijk. Dat zijn er verhoudingsgewijs niet heel veel, dus kom je als motorrijder al gauw uit op een standaardselectie als het gaat om het beste motornummer ooit geschreven. Wij maakten voor jou de voorselectie en kozen de meest voor de hand liggende. Aan jou om te bepalen welk nummer de boeken in gaat als beste motornummer aller tijden!

BESTE MOTORNUMMER OOIT IS:
A. Normaal: Oerend hard
B. Steppenwolf: Born to be wild
C. AC/DC: Highway to hell
D. Bon Jovi: Wanted dead or alive
E. Jovink: Brommers kieken
F. Samson en Gert: Samen op de moto

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.