Even peilen > Klassiekers weer in belasting

Met dank aan al die automobilisten die een oude auto importeren om daar lekker belastingvrij mee te gaan rijden, heeft de overheid besloten dit – uit milieuoogpunt natuurlijk – terug te dringen. Gevolg is dat de bezitters van echte klassiekers ineens weer motorrijtuigenbelasting moeten gaan betalen waar ze nu nog van vrijgesteld zijn. Dit zorgt uiteraard voor nogal wat onrust in de gelederen, want het gaat geld kosten. Hoe staan jullie tegenover de voorgestelde belasting herinvoering?

Motorrijtuigenbelasting voor oldtimers
A. Ach, iedereen moet wat bijleggen voor het begrotingstekort.
B. Waanzin, ze rijden nauwelijks kilometers, dus weinig vervuiling.
C. Belasting prima, maar dan wel naar gebruik.
D. Je kunt niet iets gaan terugdraaien, afspraak is afspraak.
E. Goed zo, weg met die oude meuk!

Geef je mening aan de rechterkant van deze pagina!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.