zondag 25 februari 2024

Van der Mark tevreden na eerste testdag

Michael van der Mark heeft gisteren op het Spaanse Aragon zijn eerste kilometers gemaakt als officieel coureur van het Pata World Supersport Team van Ronald en Gerrit ten Kate. Na afloop sprak MOTOR.nl met een tevreden regerend Europees Superstock 600-kampioen.

“Ondanks de regen ben ik erg tevreden. Ik kon helaas maar vijf ronden op een droge baan rijden maar op een nat Aragon ging het ook goed en was ik snel. Een kleine crash aan het einde mocht de pret niet drukken. Hopelijk is het weer vandaag beter en kan de droge setting getest worden.”

De eerste berichten vanaf een ontwakend Aragon zijn erg positief. De regenwolken hebben plaats gemaakt voor een strakblauwe lucht en veel zon. Nu is het nog even wachten tot de baan opgedroogd is en dan kan de tweede testdag beginnen.

Foto: Pata World Supersport Team / 2Snap
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen