Van der Mark tevreden na eerste testdag

Michael van der Mark heeft gisteren op het Spaanse Aragon zijn eerste kilometers gemaakt als officieel coureur van het Pata World Supersport Team van Ronald en Gerrit ten Kate. Na afloop sprak MOTOR.nl met een tevreden regerend Europees Superstock 600-kampioen.

“Ondanks de regen ben ik erg tevreden. Ik kon helaas maar vijf ronden op een droge baan rijden maar op een nat Aragon ging het ook goed en was ik snel. Een kleine crash aan het einde mocht de pret niet drukken. Hopelijk is het weer vandaag beter en kan de droge setting getest worden.”

De eerste berichten vanaf een ontwakend Aragon zijn erg positief. De regenwolken hebben plaats gemaakt voor een strakblauwe lucht en veel zon. Nu is het nog even wachten tot de baan opgedroogd is en dan kan de tweede testdag beginnen.

Foto: Pata World Supersport Team / 2Snap
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?