Even peilen > Motorkleding

Het ijs heeft inmiddels alweer enkele keren ’s ochtends op de schuurdaken gelegen, maar nog steeds zie je veel motorrijders ineengekrompen in een leren combi op de motor zitten. Het aantal raceoveralls is inmiddels al wel aardig afgenomen. Het gros der rijders zit er allweather-gekleed bij. Het is wel eens leuk die diversiteit in motorkleding in cijfers terug te zien, daarom de vraag:

WAT VOOR MOTORKLEDING DRAAG JIJ?
A. Leren combi.
B. Allweather pak.
C. Leren raceoverall.
D. Gewoon een leren jack.
E. Lekker in m’n dagelijkse kloffie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?