Film > Race der Repsol-rijders

Gesponsorde Repsol-rijders willen niet voor elkaar onder doen en al helemaal niet van de ander verliezen. Om deze reden gingen de Repsol rijders Dani Pedrosa, Casey Stoner, Marc en Alex Marquez, Maverick Viñales, Miguel Oliveira, Alex Rins en María Herrera met elkaar de uitdaging aan. Op een speciaal aangelegd circuit met allemaal dezelfde banden en fiets, een elektrische minibike,  werd gekeken wie de snelste van allemaal is.

Het zou een nek aan nek race worden met soms zelfs wat kuip aan kuip werk. Bekijk de video om te zien wie de winnaar is van deze titanenstrijd.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.