Even peilen > Online bestellen?

Moto Morini is terug en hoe! Geen dealers en importeurs meer, je koopt hem voortaan rechtstreeks bij de fabriek. De nog in nevelen gehulde ‘Rebello’ kan online worden besteld en daarna volgen ook de al bestaande modellen weer. Spannend! Overigens hoef je straks niet naar Italië om er eentje op te halen. Er komen servicepunten, die de rol van de dealer overnemen. Hoe valt dit nieuwe systeem bij jou in de smaak?

Online motorverkoop
A. Prima, lekker vanuit m’n luie stoel.
B. Voor zulke bedragen doe ik alleen zaken met een dealer.
C. Zolang ik wel ergens een proefrit kan maken, vind ik het geen probleem.
D. Straks zeker ook virtuele proefritten…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.