Mail en win een Valter Moto racing stand

Het is wel zo handig als je motor gewoon recht kan staan in je garage, dat scheelt weer ruimte. Daarnaast helpt het je bij het smeren van de ketting. Een bok voor het achterwiel is dan wel noodzakelijk. Van Motal Sport mogen we een racing stand van Valter Moto à € 49,95 weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is het mail en win-formulier invullen. Meedoen kan tot maandag 16 april 2012.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.