Even peilen > Op de scooter?

Nimmer hebben wij tijdens de introductie van een nieuw model zoveel aandacht gehad op straat als bij de BMW-scooters. De C600 Sport en C650GT werden ons in Madrid bijna uit de handen getrokken. Verbaasd over zoveel aandacht, vragen we ons toch af hoe de aandacht in Nederland ligt. Met de komst van de BMW’s is het maxi-scootersegment flink uitgebreid, de belangstelling ook?

Een scooter is voor  mij een optie:
A. Zeker nu met meer serieus presterende machines.
B. Ik twijfel flink.
C. Nooit van mijn leven.
D. Ik rij al scooter.
E. Zeg, ik ben geen 16 meer!

Geef je mening aan de rechterkant van deze pagina!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.