Foto’s > Techno Classica Essen

Liefhebbers van klassiek kunnen deze week hun hart ophalen op Techno Classica, het jaarlijkse oldtimer-walhalla in het Duitse Essen. Tussen alle peperdure koekblikken viel er ook voor motorrijders heel wat leuks te bekijken. Een sfeerimpressie door Luc Verbeke. Een 34-jarige Honda CBX1000 CB1-zescilinder, een Victoria KR1 uit 1921, een BMW R5 SS uit 1937, een BMW R51 uit 1951 en een BMW R75 uit 1970. Dit, en nog veel meer, komt allemaal voorbij. Meer informatie is te vinden op www.siha.de.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.