Even peilen > Wat is de spectaculairste motorsport

Van 9 tot en met 17 maart kun je ouderwets genieten van het EK en WK IJsspeedway in Assen. Dikke spijker in het ijs en hellingshoeken die je voorstellingsvermogen te boven gaan. Voor sommigen hier op de redactie de spectaculairste tak van motorsport, maar hoe denk jij daar eigenlijk over? Welke tak van motorsport doet bij jou de adrenaline door de aderen gieren?

De spectaculairste motorsport is:
A. IJsspeedway
B. Wegrace
C. Motocross/enduro
D. Supermoto
E. Grasbaan/speedway

Geef je mening aan de rechterkant van deze pagina.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.