EVOLUTION LJ 1.37 jack en bijpassende LP 1.67 broek

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Hierin loop je niet als robocop rond je motor (of die van je partner.)

Deze outfit is gemaakt van speciaal behandelt soepel & zacht leer. Dit leer voelt een beetje “vettig” aan; De klassieke touch van leer. Overbodige vezeleindjes zijn tot een minimum beperkt. “Overbodig” betekent dat deze vezels niet noodzakelijk zijn voor de slijtvastheid en sterkte waar leer om bekend is; Het leer is daardoor lichter van gewicht.

– Stel je eigen lederen outfit samen. De jacks en broeken zijn los te koop.

– Draag je een andere maat jas dan broek? Geen probleem met de 20cm verbindingsrits midden achter kan het jack altijd aan de broek geritst worden.

– West-Europese pasvorm! Dat leest even raar maar Nederlandse curves kunnen slecht in de Italiaanse-platte-billen-pasvorm.  

– Uiteraard voorzien van CE protectoren op knieën, schouders, ellebogen en inclusief een CE rugprotector. De jacks hebben diverse extra’s zoals  donker reflectie materiaal, uitneembare thermo bodywarmer en niet te missen….een (smart) phone pocket.

Kijk het na op
www.evolutionmotorsport.com

www.evolutionmotorsport.com/nl/nieuws/evolution-lj-1-37-jack-en-bijpassende-lp-1-67-broek

LJ 1.37 € 299,90 damesconfectiemaat 36 t/m 48
LP1.67 € 199,90 damesconfectiemaat 34 t/m 48

Voor custom black: Surf naar LJ 1.20 en LP 1.65
Liever sportiever:…Bekijk de LJ 1.02 en LP 1.58

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?