13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

EVOLUTION LJ 1.37 jack en bijpassende LP 1.67 broek

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Hierin loop je niet als robocop rond je motor (of die van je partner.)

Deze outfit is gemaakt van speciaal behandelt soepel & zacht leer. Dit leer voelt een beetje “vettig” aan; De klassieke touch van leer. Overbodige vezeleindjes zijn tot een minimum beperkt. “Overbodig” betekent dat deze vezels niet noodzakelijk zijn voor de slijtvastheid en sterkte waar leer om bekend is; Het leer is daardoor lichter van gewicht.

– Stel je eigen lederen outfit samen. De jacks en broeken zijn los te koop.

– Draag je een andere maat jas dan broek? Geen probleem met de 20cm verbindingsrits midden achter kan het jack altijd aan de broek geritst worden.

– West-Europese pasvorm! Dat leest even raar maar Nederlandse curves kunnen slecht in de Italiaanse-platte-billen-pasvorm.  

– Uiteraard voorzien van CE protectoren op knieën, schouders, ellebogen en inclusief een CE rugprotector. De jacks hebben diverse extra’s zoals  donker reflectie materiaal, uitneembare thermo bodywarmer en niet te missen….een (smart) phone pocket.

Kijk het na op
www.evolutionmotorsport.com

www.evolutionmotorsport.com/nl/nieuws/evolution-lj-1-37-jack-en-bijpassende-lp-1-67-broek

LJ 1.37 € 299,90 damesconfectiemaat 36 t/m 48
LP1.67 € 199,90 damesconfectiemaat 34 t/m 48

Voor custom black: Surf naar LJ 1.20 en LP 1.65
Liever sportiever:…Bekijk de LJ 1.02 en LP 1.58

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen