#Genieten is niet vanzelfsprekend.

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

#Genieten is niet vanzelfsprekend.

Vorig jaar overwon de 27-jarige Dennis Isbouts (ex KNMV Inter MX3) een hardnekkige vorm van kanker. In korte tijd veranderende de crossfreak van een vrolijke energieke jongen in een ingetogen en oververmoeide vaatdoek. Zijn ziekteperiode werd opgevrolijkt door sportvrienden en collega’s. Dennis besefte gedurende de zwaarste dagen dat genieten niet vanzelfsprekend is. Nu hij genezen is en weer enorm veel plezier heeft in het leven, voelt hij grote drang om iets bij te dragen aan de stichting KWF en indirect richting alle mensen die middenin de strijd verkeren.

Momenteel bereidt Dennis zich samen met Wesley Maas voor op de Alpe d’HuZes, een wielrenettape voor het goede doel. Deze sportieve uitdaging staat in juni op de agenda. Omdat de voorbereidingen lekker gaan en Dennis weer met volle teugen van het leven geniet, hebben de mannen samen met LFTW Film Productions een ludieke actie bedacht om de financiële inbreng voor KWF namens Dennis en Wesley te stimuleren.

Tijdens de Grand Prix in Valkenswaard op 3 en 4 mei aanstaande zal Jeremy van Horebeek (momenteel 3de in het wereldkampioenschap motorcross in de MXGP klasse) rijden met de officiële #GENIETEN buttpatch.

Wil jij het goede doel steunen? De buttpatch wordt verkocht via de webshop van LFTW Film Productions. De opbrengst van de buttpatchverkoop komt bovenop het bedrag dat Dennis en Wesley middels sponsoren binnenhalen en gaat daarna geheel naar de stichting KWF.

Webshop: www.livingfortheweekend.mx/fan-zone

Vind je deze actie leuk? Spread the word en vergeet niet de #genieten te gebruiken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?