Ex-Norton CEO moet twaalf miljoen euro terugbetalen

Auw, dat klinkt als heel veel geld. De Engelse ombudsman voor pensioenen heeft vastgesteld dat Stuart Garner ‘oneerlijk en in strijd met zijn plicht’ heeft gehandeld als trustee van de pensioenregeling. De ex-CEO van Norton heeft te horen gekregen dat hij iedereen die geld heeft verloren toen Norton ten onder ging, moet terugbetalen. Wat de vraag oproept waar gaat Garner 12 miljon euro vinden? En wat gebeurt er als hij dat niet kan?

Het Indiase TVS Motor kocht Norton in april voor zo’n 17,5 miljoen euro. De schuld was naar verluidt bijna 32 miljoen euro…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?