Brad Pitt bezoekt ex Angelina Jolie op motor

De 56-jarige Hollywood-ster dacht paparazzi te snel af te zijn toen hij op een van zijn motoren het huis verliet van zijn ex Angelina Jolie. Voor wie erin geïnteresseerd is: na de scheiding in 2019 begint de relatie tussen de twee weer wat te ontspannen.

Goed nieuws natuurlijk voor Jolie, Pitt en de zes kinderen. Misschien dat het stel de vredespijp nog eens rookt, da’s ook veel beter voor de kinderen. Maar op welke motor rijdt Pitt? Wie heeft deze perfecte caféracer gebouwd?  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?