Exclusief: Moto Guzzi V85TT Guardia d’Onore

Exclusief: Moto Guzzi V85TT Guardia d’Onore. Een speciale editie van de V85TT Travel gewijd aan de historische Moto Guzzi-levering aan het Corazzieri Regiment. Er zijn 1946 exemplaren met een speciale zwarte kleuring afgewerkt met witte striping.

De Moto Guzzi heet V85TT Guardia d’Onore (Erewacht) en is een speciale serie van de Travel-versie die de kleurstelling en afwerking overneemt van de motorfietsen die dit jaar aan de Corazzieri werden geleverd en die de California 1400 flankeerden.

Royal Enfield viert 120-jarig bestaan met jubileum Interceptor en Continental GT

De Moto Guzzi Guardia d’Onore valt op door zijn zwarte kleur met witte accenten die ook terug te vinden zijn op de oversized Touring-ruit. Tot de standaarduitrusting behoren de middenbok, valbeugels en extra led-spots. Een paar speciale zijkoffers is als optie verkrijgbaar.

1Moto Guzzi V85TT Guardia d’Onore: 946 stuks

De V85 TT Guardia d’Onore wordt geproduceerd in een gelimiteerde serie van 1946 stuks, een aantal dat de eerste van de 75-jarige verbintenis tussen Mandello motorfietsen en het Corazzieri Regiment herdenkt. Het is een eerbetoon aan de geboorte van de Italiaanse Republiek.

Sinds de Tweede Wereldoorlog rijdt de Corazzieri Regiment, een speciale eenheid van de Carabinieri die belast is met de bewaking van de eer en de veiligheid van de president van de Italiaanse Republiek, op Moto Guzzi.

Gegraveerd nummer

Op het stuur van de V85TT Guardia d’Onore is het nummer van het model gegraveerd en elke koper ontvangt een box met een brochure waarin de door de Corazzieri gebruikte Moto Guzzi-modellen worden beschreven en een postzegelverzamelmap met de ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Moto Guzzi uitgegeven postzegels.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?