Exclusieve Preview bij Van Harten Amersfoort

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Van Harten Amersfoort nodigt u graag uit om alvast kennis te komen maken met 3 nieuwe modellen.

Als primeur in Nederland staan de nieuwe BMW S 1000 RR, BMW R 1200 R en BMW F 800 R namelijk nog vóór de officiële introductie exclusief klaar in onze showroom!

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de eerste indrukken van deze modellen ontspannen op u in laten werken. De nieuwe BMW S 1000 RR verlegt namelijk wederom de grenzen in het superbike segment. De nieuwe BMW F 800 R verenigt beweeglijkheid, dagelijkse bruikbaarheid en dynamisch rijplezier tot één sportief geheel en de nieuwe BMW R 1200 R mixt, als krachtige allrounder, comfort en sportiviteit met een prachtig design.

Mocht u hierbij aanwezig willen zijn dan kunt u zich aanmelden door te mailen naar martijn@vanharten.nl. Wij zien u graag verschijnen op vrijdagavond 12 december 2014 tussen 19.00 en 21.00 uur in de showroom van Van Harten in Amersfoort!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?