zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Exclusieve Suzuki-circuittraining op TT-circuit Assen

Suzuki organiseert dit jaar opnieuw een speciale rijvaardigheidstraining op het TT-circuit van Assen. Deze leuke en leerzame training wordt georganiseerd in samenwerking met CRExperience en CRT Holland. Hij is bedoeld voor alle Suzuki-rijders met alle typen motorfietsen. De training vindt plaats op 28 mei. Of je in het bezit bent van een allroad, naked bike of supersport; voor iedere Suzuki-rijder is dit een uitgelezen kans om eens op het circuit te rijden, ook als je helemaal geen racer bent. Het circuit is de ideale omgeving om op een veilige manier je rijvaardigheid te verbeteren en je grenzen te verleggen. Daarvan profiteer je ook in het dagelijkse verkeer.

CRExperience
De CRExperience combitraining bestaat uit meerdere onderdelen waarbij verschillende aspecten van het motorrijden aan de orde komen. Ervaren instructeurs leggen de nadruk op zaken als anticiperen, balans, kijktechniek en bochtentechniek. Na iedere theoriesessie volgt een praktijksessie. De training begint op het juniorcircuit en na acht sessies van veertien minuten gaat de training verder met twee sessies van twintig minuten op het TT-circuit.

CRT
Behalve de CRExperience kunnen Suzuki-rijders zich ook opgeven voor de CRT-training (circuit rijvaardigheidstraining) die specifiek gericht is op het (beter) leren rijden op het circuit. Ook hier wisselen theorie- en praktijksessies elkaar af. Verder is het voor iedere deelnemer mogelijk om in de pitbox van HK Suspension de vering te laten controleren en af te laten stellen.

Inschrijven
Speciaal voor Suzuki-rijders zijn de rijvaardigheidstrainingen op 28 mei te volgen voor een gereduceerd tarief van 135 euro inclusief lunch in het paddock restaurant, persoonlijke ongevallenverzekering en CRExperience deelnamecertificaat. De kosten voor de CRT-training bedragen 215 euro. Geïnteresseerd? Inschrijven voor de CRExperience kan via deze link, voor de CRT-training via deze link.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen