Expeditie IJsland met de Husqvarna Norden 901 Prototype

Helemaal gemist! Ontdekkingsreiziger Mike Horn trekt met zijn goede vriend Cyril Despres – vijfvoudig Dakar-winnaar – over IJsland met het prototype van de Husqvarna Norden 901. Ook al vind je de Huskie helemaal niets, de beelden van IJsland maken je gretig en doen je verlangen naar de zomer van 2022. Wedden dat IJsland op je lijstje staat?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?