vrijdag 29 maart 2024

Fabrieksbezoek Triumph Motorcycles

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Die droom kan nu werkelijkheid worden want Triumph Wevelgem gaat op 2 november 2015 die fabriek bezoeken en nodigt daarvoor elke geïnteresseerde uit. Er wordt vertrokken in de vroege ochtend op 2 november met een comfortabele tourbus naar Hinckley. Daar bezoekt men de Triumph Motorcycles fabriek.

Daarna gaat het naar het National Motorcycle Museum te Birmingham waar een unieke collectie van meer dan 1.000 Britse motoren wacht. Tijdens de terugreis wordt er gestopt bij het wereldbekende Ace Café te Londen voor een natje en een droogje.

Voor dit dagvullende programma betaalt u 120 euro per persoon. De toegangsprijs van het museum is bij deze prijs inbegrepen.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is tot 20 personen hanteert Triumph Wevelgem het principe “wie eerst komt eerst maalt”.

Inschrijven kan enkel in de showroom van Triumph Wevelgem door het betalen van het verschuldigde bedrag.

 

Meer info over Triumph Wevelgem vindt u op de website www.TriumphWevelgem.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen