Fabrieksbezoek Triumph Motorcycles

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Die droom kan nu werkelijkheid worden want Triumph Wevelgem gaat op 2 november 2015 die fabriek bezoeken en nodigt daarvoor elke geïnteresseerde uit. Er wordt vertrokken in de vroege ochtend op 2 november met een comfortabele tourbus naar Hinckley. Daar bezoekt men de Triumph Motorcycles fabriek.

Daarna gaat het naar het National Motorcycle Museum te Birmingham waar een unieke collectie van meer dan 1.000 Britse motoren wacht. Tijdens de terugreis wordt er gestopt bij het wereldbekende Ace Café te Londen voor een natje en een droogje.

Voor dit dagvullende programma betaalt u 120 euro per persoon. De toegangsprijs van het museum is bij deze prijs inbegrepen.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is tot 20 personen hanteert Triumph Wevelgem het principe “wie eerst komt eerst maalt”.

Inschrijven kan enkel in de showroom van Triumph Wevelgem door het betalen van het verschuldigde bedrag.

 

Meer info over Triumph Wevelgem vindt u op de website www.TriumphWevelgem.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?