13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Feest bij Ducati Zaltbommel

Op zaterdag 19 en zondag 20 mei opent Ducati Zaltbommel officieel de nieuwe showroom van ruim 500 vierkante meter. Hans van der Heijden jr, eigenaar: “De uitbreiding van de Ducati Store was een lang gekoesterde wens van mijn vrouw Barbara en mij. De oude showroom was gewoon te klein om lekker te kunnen ondernemen. Wij willen onze klanten een totale Ducati-beleving geven en dat ging niet op de vierkante meters die wij hadden. Ducati heeft naast mooie nieuwe modellen ook een fantastische kledingcollectie, leuke merchandising en prachtige accessoires. Dat alles moet de ruimte krijgen om gezien te worden.” 

Robert van Zalinge, Sales Manager Nederland bij Ducati North Europe vervolgt: “Voor Ducati is de nieuwe showroom van Ducati Zaltbommel het perfecte voorbeeld van de sterke positie die het merk inneemt in de huidige markt. Door schitterende nieuwe modellen te lanceren zoals de recente Multistrada, de Diavel en dit jaar de nieuwe 1199 Panigale en Streetfighter 848, biedt Ducati de dealers een kans om hun verkopen te laten groeien en investeringen zoals deze prachtige nieuwe showroom mogelijk te maken.”

Ducati Zaltbommel nodigt iedere motorliefhebber uit voor de feestelijke opening van de nieuwe showroom op 19 en 20 mei. Meer informatie over het programma van het openingsweekend staat op www.ducatizaltbommel.nl. De Desmoriding Tour zal onder meer aanwezig zijn. Iedereen kan bovendien de verschillende nieuwe Ducati modellen proberen (uitgezonderd SBK-familie) tijdens een uitgebreide testrit in de omgeving van Zaltbommel.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen