vrijdag 9 juni 2023

Feestelijke opening eerste Motoplex in Nederland

Onder beheer van Piaggio worden de mooiste motoren en motorscooters gebouwd. Merken als Moto Guzzi, Aprilia en Vespa weten regelmatig een gevoelige snaar te raken. Ook bij Ruben en Erik van Pels Motoren, die al geruime tijd official dealer zijn van diverse motor- en scooter merken.

Nu bouwt Piaggio ook aan een wereldwijde keten van flagship stores, die ze uitdragen onder de naam Motoplex. Dat vonden beide mannen wel een prettige gedachte. En daarom werd 20 juni een bijzondere dag. Na maanden aanpoten was Motoplex een feit, de eerste flagship store van Piaggio in Nederland.

Optimale ambiance

Met Motoplex creëert Piaggio een winkelvloer waarop hun producten in een optimale ambiance worden getoond. Piaggio levert immers geen vervoersmiddelen, maar vooral beleving en lifestyle. En dat verdient een andere presentatie, waarin de klant zich ook herkent.

Bij Motoplex Utrecht kun je naast alle modellen ook de lifestyleproducten rond die merken bewonderen. Denk aan jacks, shirts, caps en andere fashionartikelen. Want dat is het wel wat een Motoplex bijzonder maakt. Motoren en scooters zijn belangrijk, maar mode evenzeer. En daarom vindt je een Motoplex ook niet op iedere hoek van de straat.

Bezoekadres

Pels Motoren/Motoplex Utrecht
Gessel 1
3454 MZ  DE MEERN

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image