vrijdag 26 april 2024

Film > Achter de schermen

Ook wij maken op MOTOR.nl regelmatig gebruik van gave promotiefilmpjes. Die filmpjes duren meestal amper een minuut of drie maar dat wil niet zeggen dat ze snel gemaakt zijn. Op algemeen verzoek gunt Kawasaki de kijker nu een blik achter de schermen in het filmpje Ninja ZX-6R on the Isle of Man TT Course – The making of. Je zult zien dat er veel bij komt kijken!

Deze video vertelt het verhaal van de meest complexe promofilm die ooit gemaakt is door Kawasaki. Daarnaast krijg je te zien hoe de productie tot stand komt vanuit het standpunt van de regisseur, de producer, de helikopterpiloot en de contactpersoon van het eiland Man.

De lancering van het filmpje is gepland op donderdag 14 februari om 12.00 uur en zal in de drie voorafgaande dagen aangekondigd worden door middel van teasers (zie de eerste hieronder).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen