Film > Achter de schermen

Ook wij maken op MOTOR.nl regelmatig gebruik van gave promotiefilmpjes. Die filmpjes duren meestal amper een minuut of drie maar dat wil niet zeggen dat ze snel gemaakt zijn. Op algemeen verzoek gunt Kawasaki de kijker nu een blik achter de schermen in het filmpje Ninja ZX-6R on the Isle of Man TT Course – The making of. Je zult zien dat er veel bij komt kijken!

Deze video vertelt het verhaal van de meest complexe promofilm die ooit gemaakt is door Kawasaki. Daarnaast krijg je te zien hoe de productie tot stand komt vanuit het standpunt van de regisseur, de producer, de helikopterpiloot en de contactpersoon van het eiland Man.

De lancering van het filmpje is gepland op donderdag 14 februari om 12.00 uur en zal in de drie voorafgaande dagen aangekondigd worden door middel van teasers (zie de eerste hieronder).

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?