vrijdag 1 maart 2024

Film > Allroadtraining BERRT

Een allroadtraining maakt je nog niet direct een supercoureur die met twee vingers in zijn neus de Dakar uitrijdt. Het vormt echter wel een goed begin om die langverwachte droomreis in Marokko of de Balkan soepeler en veiliger te laten verlopen. Wij spelen een dagje onder leiding van Bert Duursma, die zich met het bedrijf BERRT richt op het leveren van allroadtrainingen op zware machines. De naam Duursma staat zo’n beetje synoniem voor BMW en dat motormerk heeft deze categorie motoren uitgevonden. De inwoner van Apeldoorn mag zich zelfs de enige Nederlandse BMW Motorrad gecertificeerde offroadinstructeur noemen. Vandaar dat we voor de gelegenheid met een dikke gehuurde boxer het veld induiken.

Meer lezen? Mis dan het artikel in nummer 3 van MOTO73 niet. Deze editie ligt tot en met 15 februari in de winkel.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen