Film > Allroadtraining BERRT

Een allroadtraining maakt je nog niet direct een supercoureur die met twee vingers in zijn neus de Dakar uitrijdt. Het vormt echter wel een goed begin om die langverwachte droomreis in Marokko of de Balkan soepeler en veiliger te laten verlopen. Wij spelen een dagje onder leiding van Bert Duursma, die zich met het bedrijf BERRT richt op het leveren van allroadtrainingen op zware machines. De naam Duursma staat zo’n beetje synoniem voor BMW en dat motormerk heeft deze categorie motoren uitgevonden. De inwoner van Apeldoorn mag zich zelfs de enige Nederlandse BMW Motorrad gecertificeerde offroadinstructeur noemen. Vandaar dat we voor de gelegenheid met een dikke gehuurde boxer het veld induiken.

Meer lezen? Mis dan het artikel in nummer 3 van MOTO73 niet. Deze editie ligt tot en met 15 februari in de winkel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.