Film: BMW K1600GTL Exclusive

Onze collega’s van MOTO73 reden onlangs op de BMW K1600GTL Exclusive en maakten daar een kort filmpje van, die je hieronder ziet.

De Exclusive is een ‘gewone’ K1600GTL, maar dan aangekleed met alle opties die je maar kunt bedenken. Je-weet-wel: radio, cruisecontrole, zadelverwarming (zelfs voor de passagier), meesturende verlichting, en nog veel meer. Maar, de Exclusive heeft ook de nodige opties die je op een ‘kale’ K1600GTL niet kunt bestellen. Het nieuwe ‘hill-start-control-systeem’ is daar het meest sprekende voorbeeld van, maar ook de zitpositie voor de duo-passagier is exclusief. Net zoals de prijs trouwens: €34.500 is niet niets…

Afijn, de gehele zespagina-test van deze fraaie Duitser staat in de nieuwste MOTO73, die tot 4 juni in de winkel ligt maar ook hier online te bestellen is. 

Foto en film: Jacco van de Kuilen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.