Film > De donkere kant van Japan

Zeg het maar na het bekijken van onderstaande film. Yamaha komt met een nieuw model, dat is wel zeker. En kijkend naar de naam van het filmpje, is de kans reëel dat ‘ie in het zwart komt. Maar dan… Vast staat dat het nieuwe model volgens de Japanners een geweldige inpakt gaat hebben op de sportmotoren. Wij zijn benieuwd, want dit schept heel veel verwachtingen!

Dinsdag 11 juni om 15.00 uur weten we meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?