Film > De grote endurotest

Om de stap van de 250- naar de 450-viertakt-enduro minder extreem te maken, bedachten de Europese endurofabrikanten het ‘midden’-segment. Is het een marketingstunt of echt een gat in de noppenmarkt? Wij gaan met vier van deze 300-plussers op pad om daar achter te komen. Van deze test maakten we ook een film. Hieronder kun je zien en horen wat testrijder Gerrit van Duren vond van dit kwartet motoren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?

De aftrap van het offroad seizoen komt er weer aan. Het KTM-noppenweekend staat gepland voor 3 en 4 september op Circuit De Landsard.