Spyfoto > MV Agusta Brutale 675 B3

Tijdens een testrit die absoluut geheim moest blijven, is de MV Agusta Brutale 675 B3 toch gefotografeerd. Waarschijnlijk met medeweten van het management want we hebben zelden iemand zo niet verrast verrast zien kijken…

Maar dat mag de pret niet drukken. Natuurlijk, wereldschokkend is het niet dat MV Agusta met een naakte variant van de F3 komt maar tot nu toe waren het enkel geruchten die spraken over de komst van de B3. Op de EICMA, begin november, veel meer!

Nu is het afwachten of er ook een soort van hypermoto en een dual-sport/adventure komt met het F3-blok. We houden het scherp in de gaten!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?