maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Spyfoto > MV Agusta Brutale 675 B3

Tijdens een testrit die absoluut geheim moest blijven, is de MV Agusta Brutale 675 B3 toch gefotografeerd. Waarschijnlijk met medeweten van het management want we hebben zelden iemand zo niet verrast verrast zien kijken…

Maar dat mag de pret niet drukken. Natuurlijk, wereldschokkend is het niet dat MV Agusta met een naakte variant van de F3 komt maar tot nu toe waren het enkel geruchten die spraken over de komst van de B3. Op de EICMA, begin november, veel meer!

Nu is het afwachten of er ook een soort van hypermoto en een dual-sport/adventure komt met het F3-blok. We houden het scherp in de gaten!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen