Film > Duizend stuks van de Ninja 250

Om het werk in zes staten goed te kunnen doen heeft de overheid van Maleisië duizend stuks van de Ninja 250 besteld. 560 stuks zijn hiervan al geleverd en reden mee in parade is om de nieuwe Ninja’s te laten zien. De Kawasaki’s zijn aangeschaft om de reactietijd te verlagen en de zichtbaarheid te vergroten van de nationale politie.

 
Bron: autoevolution.com
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.