zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Heroïsche Ninja 250R

In het vorige nummer van MOTOR Magazine heb je kunnen lezen over onze avonturen op de dragstrip met een Kawasaki Ninja 250R tegen een sprintbrommer. Wat we daarbij vergeten zijn te vermelden is dat deze sympathieke kleine Ninja ons, raceklaar met sportuitlaat en duokapje, beschikbaar is gesteld door Wim ter Braake Motoren in Nijeveen. En dat terwijl ze wisten wat we ermee van plan waren!

Als je op hun (net als de spiksplinternieuwe showroom) vernieuwde website kijkt, zie je dat hij, inclusief genoemde accessoires, te koop staat voor € 4.249,- met net 2.800 km op de teller. Een koopje voor een machine met zo’n legendarische race-historie. Koop je deze motorfiets, mail ons dan even, dan sturen wij je het artikel waarin hij gebruikt is gratis toe. Informatie: www.terbraake.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen