Heroïsche Ninja 250R

In het vorige nummer van MOTOR Magazine heb je kunnen lezen over onze avonturen op de dragstrip met een Kawasaki Ninja 250R tegen een sprintbrommer. Wat we daarbij vergeten zijn te vermelden is dat deze sympathieke kleine Ninja ons, raceklaar met sportuitlaat en duokapje, beschikbaar is gesteld door Wim ter Braake Motoren in Nijeveen. En dat terwijl ze wisten wat we ermee van plan waren!

Als je op hun (net als de spiksplinternieuwe showroom) vernieuwde website kijkt, zie je dat hij, inclusief genoemde accessoires, te koop staat voor € 4.249,- met net 2.800 km op de teller. Een koopje voor een machine met zo’n legendarische race-historie. Koop je deze motorfiets, mail ons dan even, dan sturen wij je het artikel waarin hij gebruikt is gratis toe. Informatie: www.terbraake.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?