Film: motoragent met spoed

Ze kunnen wel rijden, die motoragenten! Door de wol geverfd dankzij vele trainingen en een brok aan rij-ervaring, dat staat buiten kijf. En bovendien de enige motorrijders die legaal zo af en toe met érg hoge snelheid over het Nederlandse wegennet mogen stuiven. Hoe dat voelt? Dankzij onderstaand filmpje kunnen we het een béétje meemaken.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.