Film > Nederlandse Ghost Rider

De Ghost Rider, wie kent ‘m niet? Deze vermoedelijk Zweedse motorrijder heeft al diverse bizarre ritten op z’n naam staan. De bekendste is natuurlijk van Stockholm naar Uppsala (Uppsala Run), een afstand van 68 kilometer. Toch komt de Ghost Rider binnen een kwartiertje aan op z’n bestemming.

Binnenkort is ‘Sebastiaan553’, zoals hij op YouTube heet, veel bekender. Want deze Nederlandse mafketel laat op de A10 zien dat ´ie minstens net zo gek is. De motorrijder begaat in het tien minuten durende filmpje zoveel verkeersovertredingen dat wij de tel kwijt zijn.

De tientallen reacties onder de video liegen er niet om. 'Ik hoop dat je jezelf doodrijdt voordat je een onschuldig persoon vermoordt', en 'Hij overleeft dit niet ondanks het andere verkeer maar dankzij de oplettendheid van die andere weggebruikers' zijn nog genuanceerd. Inmiddels heeft Sebastiaan553, vermoedelijk geschrokken van alle commotie, het filmpje verwijderd. Gelukkig had RTL de beelden al opgeslagen. Bekijk het hier!
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.