13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Nederlandse Ghost Rider

De Ghost Rider, wie kent ‘m niet? Deze vermoedelijk Zweedse motorrijder heeft al diverse bizarre ritten op z’n naam staan. De bekendste is natuurlijk van Stockholm naar Uppsala (Uppsala Run), een afstand van 68 kilometer. Toch komt de Ghost Rider binnen een kwartiertje aan op z’n bestemming.

Binnenkort is ‘Sebastiaan553’, zoals hij op YouTube heet, veel bekender. Want deze Nederlandse mafketel laat op de A10 zien dat ´ie minstens net zo gek is. De motorrijder begaat in het tien minuten durende filmpje zoveel verkeersovertredingen dat wij de tel kwijt zijn.

De tientallen reacties onder de video liegen er niet om. 'Ik hoop dat je jezelf doodrijdt voordat je een onschuldig persoon vermoordt', en 'Hij overleeft dit niet ondanks het andere verkeer maar dankzij de oplettendheid van die andere weggebruikers' zijn nog genuanceerd. Inmiddels heeft Sebastiaan553, vermoedelijk geschrokken van alle commotie, het filmpje verwijderd. Gelukkig had RTL de beelden al opgeslagen. Bekijk het hier!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen