zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Fireblade-primeur bij Ten Kate

Sinds half augustus staat bij Ten Kate de 2012 Honda CBR1000RR Fireblade. Ja, echt… Augustus. Diep weggestopt achter geblindeerde deuren met ingewikkelde cijfercodes werkten de ingenieurs van het topteam aan de nieuwe Fireblade om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor het nieuwe SBK-seizoen. Afgaande op Johnny Rea, die in Portimao voor het eerst ermee reed, is de nieuwe Blade een grote stap voorwaarts. Ook andere experts denken er net zo over.

In het laatste weekend van september, tijdens de WK Superbike-race op Imola en de 24 uur van Le Mans, werd de Japanse Superbike pas gepresenteerd aan de pers. En nu, nog een keer bijna twee maanden later, is het eindelijk de beurt aan het grote publiek. Dat de Fireblade in Nederland voor het eerste bij Ten Kate Motoren te zien is, mag natuurlijk geen verrassing heten. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november is het dan eindelijk zover.

Maar let op, de nieuwe Fireblade is er echt alleen op deze twee dagen. Daarna moet je wachten tot aan de Utrechtse MOTORbeurs. Aan jou de keuze… Wij trekken er in ieder geval op uit komend weekend. Surf voor meer informatie naar www.tenkatemotoren.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen