Film > Nieuwe Indian Chief aanstaande!

Na een voorbereiding van 2 ½ jaar is het bijna zover! Zaterdag 3 augustus om 20.00 uur wordt de 2014 Indian Chief gepresenteerd. De onthullingsceremonie is tegelijkertijd het begin van de 73ste Sturgis Motorcycle Rally. En dat is niet toevallig.

Steve Menneto, vice-president van Polaris Motorcycles: “De Sturgis Rally werd voor het eerst georganiseerd in 1936 door de lokale Indian Motorcycle club, the Jackpine Gypsies. Het is uitgegroeid tot het grootste motorfietsevenement ter wereld en trekt motorrijders uit de hele wereld aan. Wij vonden het passend om de nieuwe Indian Motorcycle te onthullen op Sturgis, gezien de historische band met dit motorfietsevenement.”

Een korte impressievideo van de nieuwe 2014 Indian Chief is te zien op www.indianmotorcycle.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.