vrijdag 29 maart 2024

Film > Nieuwe Indian Chief aanstaande!

Na een voorbereiding van 2 ½ jaar is het bijna zover! Zaterdag 3 augustus om 20.00 uur wordt de 2014 Indian Chief gepresenteerd. De onthullingsceremonie is tegelijkertijd het begin van de 73ste Sturgis Motorcycle Rally. En dat is niet toevallig.

Steve Menneto, vice-president van Polaris Motorcycles: “De Sturgis Rally werd voor het eerst georganiseerd in 1936 door de lokale Indian Motorcycle club, the Jackpine Gypsies. Het is uitgegroeid tot het grootste motorfietsevenement ter wereld en trekt motorrijders uit de hele wereld aan. Wij vonden het passend om de nieuwe Indian Motorcycle te onthullen op Sturgis, gezien de historische band met dit motorfietsevenement.”

Een korte impressievideo van de nieuwe 2014 Indian Chief is te zien op www.indianmotorcycle.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen