vrijdag 24 maart 2023

Film > Nieuwe Victory

Dat het lekker gaat met Victory was vorige maand al te lezen op MOTOR.nl. Toen waren echter nog niet de nieuwe 2013-modellen bekend. Nu wel en ga er maar goed voor zitten want op bovenstaande foto is de Boardwalk te zien. Een motor waar volgens Victory Motorcycles USA ‘relaxed rijden’ in de genen zit. Iets dat volgens ons bij alle Victory’s van toepassing is, maar goed.

Relaxed rijden moet vooral lukken door het ruime tweepersoonszadel, de lage zithoogte (658 mm), grote treeplanken en naar het schijnt het breedste Victory-stuur ooit. De Boardwalk wordt aangedreven door een dikke v-twin (Freedom 106-cubic) met relaxed veel koppel onderin. Via een handig ombouwsysteem, waarvoor niet eens gereedschap nodig is, kun je binnen enkele minuten de Boardwalk ombouwen naar een light bagger dankzij Victory's lock en ride accessoires.

Of de Boardwalk ook de overtocht vanuit Minnesota naar Nederland gaat maken, wordt later duidelijk. De verloopprijs bedraagt in ieder geval in Amerika zo’n 15.000 dollar.

Liefhebbers surfen naar www.victorymotorcycles.com voor meer informatie, ook over de andere 2013-modellen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image