Film: Tot lang na de dood ons scheidt…

Dat de liefde voor een motor soms ver gaat, weten we al te goed van onszelf. Maar er is altijd een overtreffende trap, zoals in dit geval Billy Standley. Deze 82-jarige Amerikaan overleed vorig week na een slopende ziekte en had slechts één indrukwekkende wens; hij wilde begraven worden op z’n eigen Harley-Davidson. Dit bijzondere nieuws meldden onze collega’s van NU.nl.

Dat Standley drie extra plekken naast zijn al overleden vrouw Lorna moest kopen op de begraafplaats, maakte hem daarbij niets uit. Dat de kist – in elkaar gezet door z’n twee zoons – al vijf jaar klaar stond ook niet. Volgens diverse lokale websites was hij zelfs zo trots op zijn doorzichtige doodskist dat iedereen die op bezoek kwam ‘m moest bewonderen. Het blijft bijzonder.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?