Nog een Mac

Wees gerust, wij gaan ons niet bezig houden met een MacBook, iMac, Mac Pro of hoe dat spul van Apple ook mag heten. Welnee, wij richten ons op de Spud van het Engelse Mac Motorcycles. Op de beurs van Birmingham heeft deze kleine maar o zo gave speler zich gepresenteerd. 

Kom maar door! Zeker als je weet de aandrijving wordt verzorgd door een Buell Blast-blok. Juist, die 492 cc tweekleps eencilinder. Of we de Spud ooit gaan tegenkomen, is een ander verhaal. Als de reacties positief zijn, is de kans groot. Wij hopen daarom van harte dat er iemand binnen Mac Motorcycles dit leest. We are zo um!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.