Filmavonden bij MotoPort Hengelo

Om tijdens de donkere wintermaanden toch het motorgevoel te behouden, organiseert MotoPort Hengelo een aantal filmavonden. Voor deze avonden – die stipt 20.00 uur beginnen – hebben ze vanzelfsprekend gekozen voor films waarbij de motorfiets centraal staat. Popcorn is in overvloed op voorraad.

Kalender 2012/2013
20 december – The Motorcycle Diaries
24 januari – One man's dream, The Britten Bike story
28 februari – On any Sunday

De hoeveelheid zitplaatsen is beperkt dus graag via www.motoporthengelo.nl laten weten of je komt (en eventueel met hoeveel). Dat is ook handig om zo een realistische inschatting te kunnen doen voor de hapjes en drankjes. Geen aanmelding? Geen probleem! De deuren zijn gewoon open.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.