zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Filmavonden bij MotoPort Hengelo

Om tijdens de donkere wintermaanden toch het motorgevoel te behouden, organiseert MotoPort Hengelo een aantal filmavonden. Voor deze avonden – die stipt 20.00 uur beginnen – hebben ze vanzelfsprekend gekozen voor films waarbij de motorfiets centraal staat. Popcorn is in overvloed op voorraad.

Kalender 2012/2013
20 december – The Motorcycle Diaries
24 januari – One man's dream, The Britten Bike story
28 februari – On any Sunday

De hoeveelheid zitplaatsen is beperkt dus graag via www.motoporthengelo.nl laten weten of je komt (en eventueel met hoeveel). Dat is ook handig om zo een realistische inschatting te kunnen doen voor de hapjes en drankjes. Geen aanmelding? Geen probleem! De deuren zijn gewoon open.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen