donderdag 28 maart 2024

Gezocht > Motorvrouw met passie!

Ben jij een vrouw en minstens 18 jaar oud? Heb je een motor of rij je beroepshalve motor? Ben je helemaal gek van motorrijden? Vind je het leuk om in de spotlights te staan? Vind jij jezelf absoluut een stoere motorvrouw? En wil jij graag een steentje bijdragen om meer vrouwen op de motor te krijgen?

Meld je dan aan voor de vijfde editie van de Motorvrouw van het Jaar verkiezing! Dit  kan tot en met 15 december 2012 dus enige haast is geboden. Vul dit aanmeldformulier volledig in, en voeg er een aantal foto’s van jezelf en je motor (zonder helm) bij. Zodra je op verzenden klikt, is je aanmelding verzonden en krijg je een automatische mail dat het formulier is ontvangen. Je hoort in de eerste week van januari of je tot de finalisten behoort.

Let op! In verband met mogelijke circuittrainingen in Cartagena of Val de Vienne moet je van maandag 7 januari tot en met woensdag 9 januari beschikbaar zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen