Gezocht > Motorvrouw met passie!

Ben jij een vrouw en minstens 18 jaar oud? Heb je een motor of rij je beroepshalve motor? Ben je helemaal gek van motorrijden? Vind je het leuk om in de spotlights te staan? Vind jij jezelf absoluut een stoere motorvrouw? En wil jij graag een steentje bijdragen om meer vrouwen op de motor te krijgen?

Meld je dan aan voor de vijfde editie van de Motorvrouw van het Jaar verkiezing! Dit  kan tot en met 15 december 2012 dus enige haast is geboden. Vul dit aanmeldformulier volledig in, en voeg er een aantal foto’s van jezelf en je motor (zonder helm) bij. Zodra je op verzenden klikt, is je aanmelding verzonden en krijg je een automatische mail dat het formulier is ontvangen. Je hoort in de eerste week van januari of je tot de finalisten behoort.

Let op! In verband met mogelijke circuittrainingen in Cartagena of Val de Vienne moet je van maandag 7 januari tot en met woensdag 9 januari beschikbaar zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.