woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gezocht > Motorvrouw met passie!

Ben jij een vrouw en minstens 18 jaar oud? Heb je een motor of rij je beroepshalve motor? Ben je helemaal gek van motorrijden? Vind je het leuk om in de spotlights te staan? Vind jij jezelf absoluut een stoere motorvrouw? En wil jij graag een steentje bijdragen om meer vrouwen op de motor te krijgen?

Meld je dan aan voor de vijfde editie van de Motorvrouw van het Jaar verkiezing! Dit  kan tot en met 15 december 2012 dus enige haast is geboden. Vul dit aanmeldformulier volledig in, en voeg er een aantal foto’s van jezelf en je motor (zonder helm) bij. Zodra je op verzenden klikt, is je aanmelding verzonden en krijg je een automatische mail dat het formulier is ontvangen. Je hoort in de eerste week van januari of je tot de finalisten behoort.

Let op! In verband met mogelijke circuittrainingen in Cartagena of Val de Vienne moet je van maandag 7 januari tot en met woensdag 9 januari beschikbaar zijn.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen